Övernatta på en flygplats?

Ska åka ett så sjukt tidigt flyg till Istrien (Kroatien) från Landvetter flygplats nästa vecka. Jag och min kompis undrar om det nästan inte är värt att åka dit sent dagen innan och sedan försöka ta en liten tupplur på terminalen någonstans, finns det några sköna stolar som man kan sova i tro? Ta med egen kudde, huvtröja och hörlurar. Såg att det fanns några hotell på Landvetter men då blir ju övernattningen där dyrare än hela flygresan :O

Och guldet blev till cash?

Jag har en sånn fet guldkedja som jag funderar på att panta eller sälja. Jag är så sjukt sugen på en ny sterio och jag vill ha en nuuuu. Hur vet man egentligen hur mycket sitt guld väger? Det är ju inte så att jag kan väga det på min vanliga våg precis. Det känns som det väger rätt mycket allså. Har kollat lite på olika guldköpare - det finns ju massor på nätet och så och hittade ett ställe där man kunde jämföra lite! Bra?

http://www.bästaguldpriset.nu

Sparade precis en hundring - katshing!

Sweet, handlade för första gången på Stayhard idag och hittade en rabattkod för Stayhard på 100kr bara man handlade över 300kr. Gratis pengar lixom! Wee!

Nä om man skulle bygga en sånhär

Påsk närmar ju sig och man kanske skulle bygga sig en äggmålarmaskin tills dess? :)

Hur vita tänder ska man ha?

Läser du om hur du ska få vita tänder var och varannan dag i tidningarna? Vad är det för hysteri? Vill man inte ha naturliga tänder? I och för sig kan jag förstå de som har snusar, rökat, druckit kaffe i 30 år kanske vill fräscha upp sina tänder, men unga tjejer som bleker sina tänder trots att dom är vita? Jag vet flera tjejer i min klass som blekt sina tänder, nu lyser det nästan om tänderna - lika verklighetstroget som skådisarna i hollywoodfilmer som utspelar sig flera hundra år tillbaka i tiden som har kritvita, närmast självlysande tänder. :P

Det verkar i alla fall som SimpleSmile är en populär tandblekningsmetod som många har använt, så kolla upp dessa om du nödvändigtvis är ute efter billig tandblekning. ;)

Göra högskoleprovet eller inte?

Sista anmälningsdag närmar sig, det är den 15:e februari. Jag har aldrig gjort högskoleprovet men har hört att det kan vara bra - en extra chans att komma in på utbildningen man söker liksom. Har sett att det finns många webbsajter som kan hjälpa en att öva inför provet, även en del som säljer övningsuppgifter - någon som vet om det är värt det? Ska nog anmäla mig i alla fall även om det innebär att jag får gå upp tidigt en "ledig" lördag! ;)